Sodelovanja

Della Spina • dioptrijska sončna očala

Da sem kratkovidna veste že vsi – očala in leče, sta že več kot 10 let moja stalnica, v teh časih, pa lahko rečem, da so očala moj modni dodatek. Ob vsej tej izbiri dioptrijskih očal, verjamem, da si vsak lahko najde točno takšne kot si želi, in seveda, da so primerna tudi za našo denarnico.

Že lani sem sodelovala s podjetjem Della Spina in o tem tudi spisala objavo (klikni tukaj), kjer sem si izbirala svoja dioptrijska očala, ki sem si jih naročila kar preko njihove spletne strani in se po sedmih dneh odločila, katere sem obdržala.

Ta mesec pa me je podjetje Della Spina, kontaktirali za sodelovanje za sončna očala z dioptrijo. Seveda sem bila sodelovanja res vesela, saj sem z njihovo ponudbo zelo zadovoljna, prav tako pa z dioptrijskimi očali, ki so tako kvalitetna, kot zelo ugodna!

Kako je potekala izbira sončnih očal?

Morem priznati, da kar težko, ker je izbira res OGROMNA. Naj najprej omenim, da izbira njihovih sončnih očal poteka v njihovi optiki na Kersnikovi 10 v Ljubljani. Zelo ustrežljivi in prijazni prodajalci vam bodo zagotovo pomagali najti tista prava sončna očala.

Dobro, da sem imela poleg Domna, ki je bil moj kritik – brez njega bi domov vzela pet očal, ne pa enih.

Zakaj izbrate sončna dioptrijska očala?

  • meni so veliko ljubša, predvsem poleti;
  • zaradi zaščite oči pred nevarnimi žarki, je zelo pomembno, da oči pravilno in kvalitetno zaščitimo – Della Spina očala imajo
    100% UV 400 zaščito proti škodljivim sončnim žarkom.
  • Della Spina sončna očala imajo zaščitne sloje.

Vas zanima katere sem izbrala? izbrala sem tale čudovit model, ki mi je zelo všeč zaradi barve, kot zaradi oblike. Kaj pa vi menite?

Vaša

Objava je napisana v sodelovanju z Della Spina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja