Sodelovanja

Della Spina • končno lažji nakup dioptrijskih očal

Tokrat ne bo govora o raku, prav tako ne o kemoterapijah, tokrat bo govora o dioptrijskih očalih, ki sem jih dobila v test pri podjetju Della Spina.

Tisti, ki me poznate že dlje časa, veste, da imam težave s kratkovidnostjo in očala že od 8. razreda osnovne šole. Vedno sem imela dolgočasna očala, nič posebnega, nekaj časa sem po svetu hodila na pol slepa, ker nisem hotela nositi očal. Potem pa sem v zadnjem letniku srednje šole začela nositi leče. Pa vendarle – tekom zdravljenja, kemoterapij, mi leče preprosto niso več odgovarjale, predvsem tudi iz vidika, ker sem bila videti zelo utrujena.

Ko so me kontaktirali iz podjetja Della Spina, sem bila zelo navdušena, saj imajo ogromno izbiro dioptrijskih očal in to po zelo ugodnih cenah! Pri nakupu dveh ali treh očal nudijo ugodne popuste!

Rada bi vam predstavila spletno stran in nakup očal pri podjetju Della Spina, kjer si lahko očala naročite kar iz domačega kavča in jih domov dobite po pošti, jih 7 dni nosite, po 7 dneh se odločite za tista prava, potem pa jih brezplačno vrnete! Vas zanima še več? Beri naprej!

Imajo zelo dobro dodelano spletno stran, ki te vodi po vseh postopkih. Vse kar moraš narediti je, da izbereš tri najljubše okvirje in jih dodaš v svoj brezplačni preizkus na domu. Najboljša stvar pri vsem tem? Vse je brezplačno!

Naložiš svojo dioptrijo – lahko kar fotografiraš zadnji izvid od optika in ga pošlješ. Narediš selfie, da lahko računalniško izmerijo zenično razdaljo (PD) in to je to! Paketek je v 2-3 dneh pri tebi in tako lahko začneš nositi očala.

Sama sem si izbrala modele Bilbao,Valencia in Buenos Aires. Očala so iz acetatne celuloze ali pa kirurškega jekla, seveda odvisno od modela očal, prav tako pa imajo flex ročke za udobno nošenje in brezskrbno rokovanje. Leče so tanjšane, z refleksnimi premazi, 100% UV 400 zaščito, večplastnimi premazi proti praskam in pa hidrofobnim premazom. Če med preizkušanjem po nesreči očala ali leče opraskate, zvijete ali zlomite, škodo krijejo oni!

Kakšne so cene? Cene se razlikujejo glede na vašo dioptrijo – če je manjša dioptrija je cena enih očal 99€, če je večja so 149€. Če vzamete dvojna očala, imate na druga očala 20€ popusta, če vzamete še tretja očala pa imate na tretje 30€ popust!

Svojo odločitev sporočite pred svojega profila na dellaspina.si, šele v tem trenutku očala plačate s kartico ali Paypalom. Za očala, ki jih boste vrnili, se bo na spletni strani generirala povratna etiketa za pošiljo. Pošiljo pošljite s GSL kurirsko službo na stroške Della Spine.

Sama sem bila nad nakupom očal iz spletne trgovine enostavno rečeno NAVDUŠENA! In pa prijetno presenečena. Spletna stran Della Spina je res enkratno dizajnirana, pregledna in lepo vodi skozi vse postopke nakupa. Očala so čudovita, cenovno zelo ugodna, po zadnjih trendih, preprosto – enkratno! Edina težka stvar tukaj je bila izbira. Katere misliš, da sem izbrala? Namig: izbrala sem si dvojne ?

Lepo se imejte, vaša nasmejAna.

https://www.dellaspina.si/

https://www.facebook.com/DellaSpinaEyewear/

https://www.instagram.com/dellaspina_si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja