Sodelovanja

In bed with Klara

“Kaj porečeš na to, da so moje sanje, deliti posteljo s čimveč ljudi?” je uvodni stavek napisan na spletni strani in bed with klara. Njena ideja in uresničevanje le te, je noro dobra. Sam projekt je usmerjen v učenje kako poskrbeti zase, da zares verjamemo v stavek “rad se imam” in, da nikoli ni prepozno za nov začetek.

Klaro spremljam že nekaj časa in to, da sem lahko sodelovala pri tem projektu je zame velika čast. Sporočiti ljudem tisto, kar jim želim sporočiti – ljubiti samega sebe in življenje, je najlepša možna stvar, mar ne?

Z Domnom sva se v ponedeljek zjutraj odpravila v Ljubljano, kjer sem bila dogovorjena s Klaro. A veš tisto, ko se v trenutku ujameš z eno osebo? No to, to so bili prvi občutki, ko sem spoznala Klaro. Skozi pogovor me je bolje spoznala, mojo zgodbo in moje občutke. Pogovor s tako prijetno punco se res prileže, pripravila mi je tudi zajtrk in tako sva začeli s fotografiranjem. Res sproščeno, polno smeha in dobre volje na enem mestu! Klara, hvala ti še enkrat za to čudovito izkušnjo in čudovite fotografije!



Ko sem bila zdrava se res nisem zavedala kako dobro mi je. Obremenjevala sem se s kakšnim dodatnim kilogramom, ki sem ga pridobila čez zimo, obremenjevala sem se kaj si drugi mislijo o meni, obremenjevala sem se s takšnimi banalnimi stvarmi, o katerih sedaj niti ne razmišljam. Od tega da sem ‘zamerila’ svojemu telesu, ker ni ‘popolno’ sem sedaj polno hvaležna, ker se skupaj z mano bori proti tej bolezni, da prenaša vso kemoterapijo, ki je tako močna, da je moje telo vsakič znova sesuto in utrujeno – ampak telo se vsakič znova pobere in se bori, skupaj z mano, z mojo trdno voljo in trmo. Vsaka sprememba prinese tudi nov pogled na življenje, tokrat mi je prinesla hvaležnost❤️

Več pa na @inbedwithklara

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja